Bezoek aan Stoffen Spektakel op woensdag 14 september 2022

Het Stoffen Spektakel is een walhalla!

Voor aanschaf van trendy en modieuze stoffen, koopjes en naaibenodigdheden is een bezoek aan het ‘Stoffen Spektakel’ in Zwolle een must! Belangstellenden en cursisten van ‘Danckaerts Modevakschool Tineke Jansen’ kunnen in overleg mee.

Over het Stoffen Spektakel

Op het Stoffen Spektakel vind je een breed aanbod in stoffen, fournituren en patronen. Je vindt er damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, haute couture, gordijnen, vitrages, decostoffen, kortom alles wat je nodig hebt om van stoffen iets te maken. Ook alle benodigdheden en fournituren voor het maken van kleding, gordijnen en vitrages kun je vinden op dit evenement. De stoffen die je kunt verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie-ateliers. Veel stoffenaanbieders hebben via hun leveranciers ook de beschikking over patronen en patronenboeken. Bekijk Stoffen Spektakel.

Vertrek
Wij vertrekken vanaf ‘Danckaerts Modevakschool Tineke Jansen’ ‘s ochtends (tijdstip wordt nog bekend gemaakt) en gaan ‘s middags ruim voor de spits weer terug.

  • Datum: woensdag 14 september 2022, IJsselhallen in Zwolle.
    (Reserve optie zondag 27 november in Zutphen).
  • Locatie Stoffen Spektakel: IJsselhallen, Zwolle (www.ijsselhallen.nl).
  • De entree is gratis.
  • Parkeren is gratis.

Contact
Het is een fantastisch dagje uit voor iedereen die actief met zelfmaakmode bezig is. Voor informatie en opgave nodig ik u van harte uit contact met mij op te nemen.