Woensdag 25.09.2019 bezoek Stoffen Spektakel

Voor aanschaf van trendy en modieuze stoffen, koopjes en naaibenodigdheden is een bezoek aan het “Stoffen Spektakel” in Zwolle een must. Het Stoffen Spektakel is namelijk een waar walhalla.

Toegang

De toegang is gratis. Het Stoffen Spektakel is voor iedereen toegankelijk.

Vertrek

Op woensdag 25 september gaan we er naar toe en vertrekken dan om 09.00 uur. Rond 14.30 uur keren we weer terug. Cursisten en belangstellenden die interesse hebben in een bezoekje aan het Stoffen Spektakel kunnen zich hiervoor opgeven tijdens de eerste cursusavond of kunnen hierover contact opnemen met Tineke Jansen.

Over Stoffen Spektakel

Stoffen Spektakel is actief sinds het voorjaar van 2005. U kunt het zien als een soort stoffenbeurs, maar dan voor consumenten. Het betreft een evenement waar verschillende landelijk en internationaal bekende stoffenaanbieders de nieuwste stoffencollecties presenteren en verkopen.