Donderdag 20.09.2018 start het nieuwe cursusseizoen!

We gaan weer beginnen!

Donderdag 20 september start bij Danckaerts Modevakschool Tineke Jansen in Ruurlo het nieuwe cursusseizoen.

Zelfmaakmode

Zelf mode maken kan u heel veel voordelen opleveren. U kiest zelf het stofje en het model dat het beste bij u past. Het oppimpen van gebruikte kledingstukken levert ook voordelen. Met de technieken die u leert en gaat toepassen maakt u bijvoorbeeld die broek die het beste past bij u past. En dat ook nog eens voor een budget dat u zelf bepaalt.

Modebladen als Burda, La Maison Victor, Knip, Fashion en Knippie zijn tot u beschikking om een model te kiezen dat, al naar gelang uw maat en wensen, kan worden gestyled. Onder deskundige begeleiding gaat u aan de slag.
Wilt u zich verder ontwikkelen in het maken van kleding dan kunt u zich opgeven voor de knip- en naaicursus. Wie wil patroontekenen, tassen maken of de fijne kneepjes van het naaivak wil leren kan op deze cursus goed terecht. Danckaerts Modevakschool Tineke Jansen biedt ook diverse workshops aan, u kunt daar vrijblijvend naar informeren.

Voor iedere cursist is optimale aandacht. Bij Tineke wordt in kleine groepjes van gemiddeld vier personen gewerkt. Cursisten mogen gebruikmaken van de aanwezige naai- en lockmachines en van de covermachine. De nieuwe cursist krijgt alle mogelijkheden deze machines te proberen. De gevorderde cursist kan elk thema bespreken waarin men zich wil verdiepen.

Nieuw

Het aankomende cursusseizoen introduceert Tineke de workshop ‘textiele creaties’. In één dag maakt u van gebruikte kleding weer iets nieuws. Hiermee doet u niet alleen nieuwe inspiratie op maar draagt u ook bij aan een beter milieu. In deze workshop leert u ook natuurlijke en synthetische stoffen te onderscheiden. Vervolgens maakt u kennis met de aanwezige machines door te oefenen. ’s Middags gaat u met de opgedane inspiratie, kennis en oefenkunst van de ochtend aan de slag. Onder professionele begeleiding maakt u op creatieve wijze uw unieke werkstuk.

Stoffenbeurs

Voor aanschaf van trendy en modieuze stoffen, koopjes en naaibenodigdheden is een bezoek aan het “Stoffen Spektakel” te Zwolle een must. Het Stoffen Spektakel is namelijk een waar walhalla. Op woensdag 26 september gaan we er naar toe en vertrekken dan om 09.00 uur. Cursisten en belangstellenden die interesse hebben de Stoffenbeurs ook te bezoeken kunnen zich opgeven tijdens de eerste cursusavond of contact hierover opnemen met Tineke Jansen.

Heeft u interesse uw vaardigheden in zelfmaakmode te ontwikkelen?

Schroom u dan vooral niet en kom kennis maken. Vragen staat vrij. U bent van harte welkom.