Woensdag 14-09-2016 start nieuw cursusseizoen.

Binnenkort start bij ‘Danckaerts Modevakschool Tineke Jansen’ het nieuwe cursusseizoen. Vind je het leuk om zelf kleding te maken? Een jurk, een broek, een jas of om kleding te maken voor de kinderen? Van een bestaand kledingstuk iets nieuws maken kan natuurlijk ook. Of wil je toch liever tassen en creatieve accessoires uitproberen? Het kan allemaal, bij Tineke Jansen ben je aan het juiste adres.

Er wordt les gegeven in kleine groepjes (gemiddeld vier personen) en onder professionele begeleiding ga je aan de slag. Vakbladen waaruit je nog meer ideeën kunt halen als; Knip, Burda, Ottobre, Simplicity, Trendy Fashion, La maison Victor zijn altijd beschikbaar.

Heb je al eerder naaicursussen gevolgd en gaat je voorkeur uit naar ‘gevorderden’ of wil je een opleiding volgen in het modevak? Ook daarvoor ben je bij Danckaerts Modevakschool aan het juiste adres.

Informatie over cursussen.

Je bent van harte welkom om je te laten inspireren en een machine uit te proberen. Je kunt advies over lessen, workshops, maatkleding en maatpatronen gratis inwinnen.

Wie graag meer informatie wil kan geheel vrijblijvend contact opnemen met Tineke Jansen.

Telefoon: (0573) 452482.
E-mail: t.jansen@concepts.nl
Website: www.tinekejansen.com