Woensdag 17-09-2014 start het nieuwe cursusseizoen!

centimeterDIYself creaties en accessoires maken op Danckaerts Modevakschool  Tineke Jansen!

Op woensdag 17 september start bij Danckaerts Modevakschool, Tineke Jansen, het nieuwe cursusseizoen.  Er wordt gestart met “knippen en naaien”. Patroontekenen of patroon veranderen is ook mogelijk. Wie graag zelf een jurkje, broek of jas wil maken naar eigen keuze voor klein of groot kan bij Tineke Jansen goed slagen. Ook een tas maken, of sfeervolle, modieuze accessoires kun je zelf uitproberen.  Wil je je nog opgeven voor  een lock-workshop dan kan dat altijd. We moeten dan nog wel even de datum (in overleg) plannen.  Van zo’n workshop wordt je beslist wijzer.

Do It Yourself!
Do It Yourself projecten hebben grote belangstelling gekregen evenals hergebruik van materialen om het milieu minder te belasten. Van bestaande materialen toch weer iets nieuws maken. ‘’Van een overhemd een speels topje maken dat je dan ook nog op drie manieren kunt dragen is toch geweldig’’, aldus Tineke.

Heb je al eerder naaicursussen gevolgd en gaat je voorkeur uit naar “gevorderden” of wil je een opleiding volgen in het modevak? Ook daarvoor ben je bij Danckaerts Modevakschool aan het juiste adres.

Nieuw!
De covermachine is ideaal voor het zomen van tricotstoffen. Daarnaast kun je gebruik maken van de aanwezige naai- en lockmachines. Tineke beschikt over een heel uitgebreid “knopen assortiment”. kinder-, basis- en/of sierknopen, in allerlei, soorten en maten. Een uitgebreid kleurenpalet voor een bijzondere combinatie met je stof.

Je bent van harte welkom om je te laten inspireren en eens een machine uit te proberen. Je kunt dan ook gratis advies inwinnen over de aankomende lessen, een workshop locken en/of het maken van maatkleding en maatpatronen.

Wie graag meer informatie wil kan contact opnemen met Tineke Jansen, Sophialaan 46, Ruurlo, telefoon (0573) 452482, of e-mailen naar t.jansen@concepts.nl.

knoopjes