Trends 2014

Een vrouw in een twee- of driedelig broekpak is oneindig chic én begeerlijk. Denk maar eens aan Marlene Dietrich die in 1933 met haar androgyne look de wereld op z’n kop zette. Ook de modeontwerpers kennen de charme van ‘vrouw in broek’ en spelen ook dit seizoen weer naar hartelust met deze ambigue look. Niet alleen lenen we broeken en blazers van onze heren, we dragen er ook nog eens herenhoeden, dassen en vlinderstrikken bij.

Wij vinden deze jongensachtige look ontzettend cool en tegelijkertijd ook heel sexy. Juist het feit dat je als vrouw een flanellen of krijtstreep pak draagt, voegt sex appeal aan je look toe. Experimenteer maar eens met deze look. Neem een broekpak (al dan niet met gilet) als uitgangspunt en haal er een witte bloes met mannelijke boord bij. Leen de das of vlinderstrik van je vriendje en leg combinaties waar zelfs hij jaloers op zou kunnen worden. Lees verder>>