Danckaerts modevakschool Tineke Jansen

Naaicursussen, creatieve cursussen, lockcursusen, patroontekenen, patroon veranderen, workshops en zelfmaakmode.

T/m 16.03.2014 Fong Leng – Fashion & Art (Amsterdam)

FongLeng

Modeontwerpster en kunstenares Fong Leng geldt als ’la grande dame’ van de  Nederlandse mode. Met haar eigenzinnige creaties en wervelende modeshows verwierf zij in de jaren ‘70 en ’80 van de twintigste eeuw grote bekendheid in binnen- en buitenland. Vandaag de dag is zij nog steeds zeer actief. Voor het eerst toont het Amsterdam Museum recent werk uit de prive-collectie van Fong Leng naast creaties uit eigen museumcollectie. Zo zijn bijvoorbeeld een wandkleed van drie bij drie meter en  twee leren, bewerkte mantels te zien in de tentoonstelling ´Fong Leng – Fashion & Art’.  Lees verder>>

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 30 januari 2014 door in evenementen, mode, tentoonstelling.

Categorieën

Archief

Aantal bezoeken

  • 31,096

Vul je e-mailadres in om per e-mail nieuwe berichten van Modevakschool Tineke Jansen te ontvangen.