Danckaerts modevakschool Tineke Jansen

Naaicursussen, creatieve cursussen, lockcursusen, patroontekenen, patroon veranderen, workshops en zelfmaakmode.

14 juni 2014 – Nacht van de mode (Arnhem)

nacht-van-de-mode-arnhem

Op zaterdag 14 juni 2014 vindt hét mode-evenement van Arnhem: de Nacht van de Mode weer plaats. Tijdens de Nacht van de Mode kan je genieten van presentaties van de in de wijk gevestigde modeontwerpers. Tijdens de Nacht van de Mode showen zij overal in de wijk hun unieke stukken en collecties. Naast de presentaties van de modeontwerpers uit het Modekwartier showen ook andere ontwerpers en labels hun kleding. Voorwaarde is wel dat ze uit Arnhem komen of aan de faculteit Modevormgeving van Artez hebben gestudeerd.  Lees meer>>

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 30 januari 2014 door in evenementen, mode, trends.

Categorieën

Archief

Aantal bezoeken

  • 31,096

Vul je e-mailadres in om per e-mail nieuwe berichten van Modevakschool Tineke Jansen te ontvangen.