Dinsdag 17-09-2013 Open Huis!

OpenDag_icoon

Open Huis op dinsdag 17 september, 19.30 – 21.30 uur. Informatie over creatief naaien en patroontekenen, maatkleding en patronen, workshop punchen, cover-, lock-, naaimachine gebruik, cursussen en opleidingen.

Het nieuwe cursusseizoen start op woensdagavond 18 september met “creatief naaien” (patroontekenen of patroon veranderen is ook mogelijk). Wie graag aan de slag wil om naar eigen keuze kleding voor volwassenen en/of voor kinderen te maken kan bij Tineke Jansen goed slagen.

Op woensdag 25 september brengt Tineke met cursisten een bezoek aan “het stoffenspektakel’ om kennis op te doen over nieuwe materialen. Heb je al eerder naaicursussen gevolgd en gaat je voorkeur uit naar een cursus voor “gevorderden”? Of wil je een opleiding volgen in het modevak? Ook daarvoor ben je bij Danckaerts Modevakschool aan het juiste adres.

Nieuw
Binnen haar atelier heeft Tineke plaats gemaakt voor een nieuw en uitgebreid “knopen assortiment”. Kinder, basis- en sierknopen. In alle soorten, maten en kleuren om te combineren bij je stof. “Geweldig dat kleurenpalet aan knopen”, aldus Tineke.

U bent van harte welkom om te informeren naar cursussen, workshop locken, maatkleding en maatpatronen.