Danckaerts modevakschool Tineke Jansen

Naaicursussen, creatieve cursussen, lockcursusen, patroontekenen, patroon veranderen, workshops en zelfmaakmode.

Mode Biënnale 9 juni – 21 juli Arnhem

modebienale2013

Mode Biënnale Arnhem (MºBA) laat iedere twee jaar de actuele stand van zaken zien op het gebied van mode, modevormgeving en modecultuur. MºBA is een uniek evenement dat zijn gelijke in de wereld niet kent. Tentoonstellingen, modeshows, films, workshops, voorstellingen, publicaties en symposia stellen de modevormgeving en de cultureel-maatschappelijke aspecten van deze toegepaste kunstvorm centraal. MoBA is dé ontmoetingsplaats waar (inter)nationaal toptalent, de modebranche, de ondernemers en een breed publiek elkaar treffen.

Lees verder>>

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 11 juni 2013 door in duurzaamheid, evenementen, innovatie, modeshow, workshops.

Categorieën

Archief

Aantal bezoeken

  • 30,910

Vul je e-mailadres in om per e-mail nieuwe berichten van Modevakschool Tineke Jansen te ontvangen.