Danckaerts modevakschool Tineke Jansen

Naaicursussen, creatieve cursussen, lockcursusen, patroontekenen, patroon veranderen, workshops en zelfmaakmode.

Een klassieker: de witte broek

wittepantalon

Eén ding is zeker: met een klassieke, witte broek zit je in de zomer altijd goed. En je kunt er alle kanten mee op. Je kunt het zo chic of zo casual maken als je maar wilt. Dus sta je één dezer dagen weer eens vertwijfeld voor je kledingkast, bekijk je witte broek dan eens met hernieuwde interesse. Met de dingen die je nog in de kast hebt, kun je ongetwijfeld combinaties maken waar je nog niet eerder aan gedacht had. Lees verder>>

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 4 juni 2013 door in mode, trends.

Categorieën

Archief

Aantal bezoeken

  • 31,096

Vul je e-mailadres in om per e-mail nieuwe berichten van Modevakschool Tineke Jansen te ontvangen.