Dinsdag 11-09-2012 Open Dag!

Met een open huis dinsdagavond 11 september start bij Danckaerts Modevakschool – Tineke Jansen – het nieuwe cursusseizoen. Ze start met ‘creatief naaien’ en ‘patroontekenen’ of ‘patroon veranderen’.

Wie graag aan de slag wil om naar eigen keuze kleding voor volwassenen en/of kinderen te maken is bij Danckaerts Modevakschool aan het juiste adres. Je kunt met nieuwe materialen werken maar ook bestaande materialen vernieuwen. Heb je al eerder naaicursussen gevolgd en gaat je voorkeur uit naar een cursus voor ‘gevorderden’ of wil je een opleiding volgen in het modevak? Ook daarvoor ben je bij haar aan het juiste adres.

Nieuw
Het begrip mode is dynamisch en het modebeeld is altijd in verandering. Om vooral nieuwe wensen en ideeën vakkundig uit te kunnen voeren heeft de modevakschool haar machines uitgebreid met een covermachine. Heel handig voor het zomen, elastiek en het verwerken van randjes en kantjes in stretchstoffen.

U bent van harte welkom om te informeren naar cursussen, activiteiten, maatkleding en maatpatronen.

Modevakschool Danckaerts biedt je mogelijkheden jezelf creatief te ontwikkelen.