Danckaerts modevakschool Tineke Jansen

Naaicursussen, creatieve cursussen, lockcursusen, patroontekenen, patroon veranderen, workshops en zelfmaakmode.

Mode 2012: dit blijven we dit jaar dragen!

Sommige trends hebben we met het oude jaar achter ons gelaten, maar op andere trends borduren de modeontwerpers graag voort. Dit betekent dat heel wat kledingstukken van vorig jaar ook dit seizoen nog trendy zijn. Niet weghangen dus! Hier een overzichtje van de kledingstukken waarin je je het komende seizoen (ook als fanatieke fashionista) nog kunt vertonen:

1. Neon kleuren (vooral geel en oranje) – 2. Zilver en goud-  3. Kokerrokken – 4. Spijkershorts – 5. Wijde (palazzo) broeken- 6. Jurken en bloesjes met een Peter Pan kraagje 7. Hoge splitten –  8. Doorzichtig kanten jurken en 9. Suit shorts.
Lees verder>>

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 26 februari 2012 door in mode.

Categorieën

Archief

Aantal bezoeken

  • 30,910

Vul je e-mailadres in om per e-mail nieuwe berichten van Modevakschool Tineke Jansen te ontvangen.