Woensdagavond 14-09/donderdagavond 15-09-2011 start nieuw cursusseizoen

Voor de ‘persoonlijke touch’ en de ‘perfecte pasvorm’ starten nieuwe- en vervolgcursussen in het creatief naaien. Op woensdagavond 14 en donderdagavond 15 september 2011 beginnen de nieuwe cursussen bij modevakschool Danckaerts in Ruurlo.

Belangstellenden en geinteresseerden zijn van harte welkom. Voor iedereen die van speciale stoffen houdt, van vervilten, versieren en experimenteren op kleding en stof staan er weer leuke onderwerpen op de agenda.

Door jezelf de technieken op de lockmachine en punchmachine eigen te maken kun je met deze instrumenten jouw ontwerp een bijzondere en professionele uitstraling geven.
Je kunt je inschrijven voor cursussen voor beginners of  gevorderden in zelf kleding maken, patroonveranderen of patroontekenen. Wil je meer? Dat kan ook, je kunt ook kiezen voor een opleiding  in het modevak. Je kunt hierover natuurlijk informatie en advies vragen.

Tor ziens!