Danckaerts modevakschool Tineke Jansen

Naaicursussen, creatieve cursussen, lockcursusen, patroontekenen, patroon veranderen, workshops en zelfmaakmode.

Aanbod nieuwe cursussen Zelfmaakmode!

Voor de ‘individuele look’ en de ‘perfecte pasvorm’ starten weer nieuwe- en vervolgcursussen in zelfmaakmode.  Je bent van harte welkom.

De workshop punchen in twee dagdelen is een succes!. Voor iedereen die van speciale effecten houdt, vervilten, versieren en experimenteren op kleding en stof. Het gebruik van de lock-machine en punch-machine geeft uw creatie een professionele uitstraling.

punchen en vilten

Cursussen voor beginners en gevorderden in zelf kleding maken, patroon veranderen, patroontekenen en opleidingen in het modevak gaan weer starten. Voor wie meer wil weten over de aankomende cursusactiviteiten, maatkleding en maatpatronen kan contact opnemen met Tineke Jansen via telefoonnummer (0573) 452482 of e-mailen naar t.jansen@concepts.nl

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 10 juli 2011 door in punchen.

Categorieën

Archief

Aantal bezoeken

  • 31,096

Vul je e-mailadres in om per e-mail nieuwe berichten van Modevakschool Tineke Jansen te ontvangen.